8897302 | Autonabíjačka inteligentná 6/12V, 4A, 9 stupňový proces nabíjania

Novinka
Neohodnotené
Značka: Extol Premium
35,62 € / ks 29,68 € bez DPH
Na dopyt

Obj.číslo: 8897302    |    EAN: 8595703606908

Detailné informácie

Doručenie do 24h.
Doručenie do 24h.
Objednávku produktov na sklade realizovanú do 13.00.
Neklameme Vám.
Stavy v sklade aktualizujeme
každú hodinu. V externom sklade raz denne.
V ponuka cca 30 000 produktov
V ponuka cca 30 000 produktov
Pre firmy aj domácich majstrov.

Podrobný popis

8897302 | Autonabíjačka inteligentná 6/12V, 4A, 9 stupňový proces nabíjania

Určená na nabíjanie 6V a 12V bezúdržbových olovených akumulátorov so zaplavenou elektródou (PbWet aj PbCa), AGM, gélových a 12V LiFePO4 akumulátorov. Využíva automatický prepínací mód s vysokou frekvenciou. Vstavaný mikroprocesor v deviatich predprogramovaných fázach procesu zaistí nabitie batérií až na 100% ich originálnej kapacity. Nabíja a zachraňuje vyčerpané batérie. Umožňuje automatické, alebo voliteľné oživenie čiastočne sulfátovaných batérií. V automatickom udržiavacom móde dodáva batériám iba toľko energie, koľko strácajú samovybíjaním, takže umožňuje ponechať batériu spojenú s nabíjačkou aj niekoľko mesiacov a udržať ju v stále plnom stave nabitia. Má ochranu proti prebíjaniu, prehriatiu, skratu a prepólovaniu. Pri výpadku napájania si zapamätá nastavený typ nabíjania a po opätovnom zapnutí ho nastaví. Nabíjačka je veľmi flexibilná v spôsobe pripojenia batérií a je vybavená 4 rôznymi koncovkami: klasické krokosvorky, očká, SAE konektor a 12V autozásuvka. 9 nabíjacích stupňov: 1. vyhodnotenie stavu batérie 2. zotavenie batérie 3. pozvoľné začatie nabíjania 4. nabíjanie konštantným pulzným prúdom 5. regenerácia (desulfatácia) 6. nabíjanie konštantným prúdom 7. znižovanie nabíjacieho prúdu 8. kontrola stavu 9. konštantné napätie, udržiavací pulzný prúd

  • riadená mikroprocesorom
  • ochrana proti prebíjaniu, prehriatiu, skratu a prepólovaniu
  • automatická desulfatácia
  • pamätá si posledné nastavenie
  • pripojenie batérie: krokosvorky, očká, SAE konektor a 12V autozásuvka
  • vhodná na nabíjanie 12V LiFePO4 akumulátorov

Dodatočné parametre

Kategória: Autonabíjačky
Dĺžka kábla so svorkami (m): 1
Max. nabíjací prúd (A): 4
Pre akumulátory napätie (V): 6/12
Pre bezúdžbové olovenné aku: PbWet, PbCa, AGM, GEL, 12V LiFePO4

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Extol Premium je náradie určené pre remeselníkov a náročných domácich majstrov. Predstavuje typického predstaviteľa triedy Master, kde sa na rozdiel od hobby náradia, ktoré sa často zameriava len na cenu, kladie dôraz na kvalitu použitých materiálov a technológií, spracovanie, design, parametre a ergonómiu.

Táto kategória zabezpečuje, že za dostupnú cenu získate kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií, ktorý napĺňa v mnohých smeroch tie najvyššie očakávania. Extol Premium prináša rad riešení a patentov, ktoré boli doposiaľ výsadou profesionálnych značiek.