8891921 | Píla reťazová Share20V, bez aku a nabíjačky, čepeľ 300mm

Neohodnotené
Značka: Extol Premium
89,25 € / ks 74,38 € bez DPH
Skladom (101 ks)

Extol Premium | No: 8891921 | EAN: 8595703606205

Detailné informácie

Podrobný popis

8891921 | Píla reťazová Share20V, bez aku a nabíjačky, čepeľ 300mm

Reťazová akumulátorová píla je určená na vykonávanie skracovacích rezov dreva, výrub stromov s primerane hrubým kmeňom, odvetvovanie a rezanie kmeňov alebo hrubých vetiev na palivové drevo apod. Spája výhody elektrických píl - nízky hluk, jednoduchosť obsluhy a údržby - so slobodou pohybu benzínových píl. Je vybavená kvalitnou vodiacou lištou a automaticky mazanou pílovou reťazou. Pohon zaisťuje najmodernejší bezuhlíkovým motor. Tento nový typ motora má vyššiu životnosť, je výkonnejší a má menšiu spotrebu ako klasické motory s uhlíkovými kefami. Vysoký výkon brushless motora dovoľuje plynulý chod píly aj pri rýchlejšom rezaní. Píla je tiež vybavená systémom pre jednoduchú a rýchlu výmenu a napnutie reťaze. Vysokú bezpečnosť zaisťuje bezpečnostná poistka, ktorá sa aktivuje pri vykĺznutí z rúk alebo pri "kopnutí" píly a elektronickou dobehovou brzdou, ktorá zaistí jej rýchle zastavenie. Pogumovaná rukoväť bráni vyšmyknutiu, tlmí vibrácie a spríjemňuje držanie pri práci. Na spodnej strane píly je otvor na jednoduché zavesenie na stenu.

  • silný bezuhlíkový motor
  • jednoduché napnutie a výmena reťaz
  • automatické mazanie reťaze
  • bezpečnostná poistka a brzda

Dodatočné parametre

Kategória: Aku píly reťazové
Dĺžka lišty: 305 mm
Hmotnosť s aku (kg): 2,7
Napätie (V): 20
Objem olejovej nádržky (ml): 120
Obsah balenia: bez aku a nabíjačky
Reťaz: 8891920A
Rýchlosť reťaze (m/s): 10
Typ akumulátora: SHARE20
Vodiaca lišta: 8891920B

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Extol Premium je náradie určené pre remeselníkov a náročných domácich majstrov. Predstavuje typického predstaviteľa triedy Master, kde sa na rozdiel od hobby náradia, ktoré sa často zameriava len na cenu, kladie dôraz na kvalitu použitých materiálov a technológií, spracovanie, design, parametre a ergonómiu.

Táto kategória zabezpečuje, že za dostupnú cenu získate kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií, ktorý napĺňa v mnohých smeroch tie najvyššie očakávania. Extol Premium prináša rad riešení a patentov, ktoré boli doposiaľ výsadou profesionálnych značiek.