8895650 | Kosačka robotická, 600m², 20V/2,5Ah, nôž 18cm, wifi, bluetooth, IPX3

Novinka
Neohodnotené
Značka: Extol Premium
599 € / ks 499,17 € bez DPH
Skladom (1 ks)

Extol Premium | No: 8895650 | EAN: 8595703607592

Detailné informácie

Podrobný popis

8895650 | Kosačka robotická, 600m², 20V/2,5Ah, nôž 18cm, wifi, bluetooth, IPX3

Akumulátorová robotická kosačka je určená na pravidelné udržiavacie automatické kosenie trávnikov do 600m². Pred použitím je nutné vymedziť obvodovým drôtom priestor v ktorom sa má kosiť a na vhodnom mieste umiestniť nabíjaciu stanicu. Kosačku je možné ovládať manuálne alebo pomocou mobilu cez bluetooth alebo WiFi. Pri manuálnom ovládaní je možné spustiť a zastaviť kosenie, alebo vyžiadať návrat do nabíjacej stanice. V mobilnej aplikácii v češtine pre Android aj iPhone je možné nastaviť časový harmonogram kosenia, riadiaci počítač v zariadení sa postará, aby kosenie začalo v nastavených intervaloch. Ak sa počas kosenia zníži kapacita batérie, zariadenie sa automaticky vráti do nabíjacej stanice a po dobití kosenie dokončí. Kosačka je vybavená dažďovým čidlom, ktorý ju na začiatku dažďa pošle do nabíjacej stanice a tri hodiny po skončení dažďa začne opäť pracovať. Výšku kosenia je možné nastaviť v rozsahu 20-60mm. Žacia hlava má pohyblivé uloženie, ktoré sa automaticky prispôsobuje terénu, čím sa výrazne znižuje možnosť uviaznutia kosačky v ťažkom teréne. Tri výkyvné 18cm čepele zaisťujú nízku spotrebu energie, efektívnu a bezpečnú prevádzku. Čepele sekajú trávu na veľmi jemné kúsky, ktoré trávnik využije ako hnojivo a preto nie je potrebné pokosenú trávu vyhrabávať. Ak je zariadenie zdvihnuté, naklonené alebo prevrátené, kosenie sa automaticky sa zastaví. Pre núdzové zastavenie chodu je možné stlačiť veľké červené tlačidlo na kosačke. Proti odcudzeniu je kosačka chránená PIN kódom. Maximálny sklon svahu v ktorom môže pracovať je 35%. Na čistenie je jednoducho môžné použiť prúd vody zo záhradnej hadice.

  • pohyblivá sekacia hlava
  • žacia hlava s 3 výkyvnými čepeľami
  • dažďové čidlo
  • stop pri zdvihnutí, naklonení alebo prevrátení
  • nastavenie času pre automatické kosenie
  • česká aplikácia pre Android aj iPhone
  • ovládanie manuálne, cez bluetooth alebo WiFi

Dodatočné parametre

Kategória: Dom a záhrada
Akumulátor (V): 20V Li-iom
Hmotnost s aku (kg): 7,5
Kapacita akumulátora (Ah): 2,5
Nabíjanie batérie cca (min): 130
Otáčky (1/min): 2800
Pre trávnik (m2): do 600
Výška sekania (mm): 20-60
Záber sekania (cm): 18

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Extol Premium je náradie určené pre remeselníkov a náročných domácich majstrov. Predstavuje typického predstaviteľa triedy Master, kde sa na rozdiel od hobby náradia, ktoré sa často zameriava len na cenu, kladie dôraz na kvalitu použitých materiálov a technológií, spracovanie, design, parametre a ergonómiu.

Táto kategória zabezpečuje, že za dostupnú cenu získate kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií, ktorý napĺňa v mnohých smeroch tie najvyššie očakávania. Extol Premium prináša rad riešení a patentov, ktoré boli doposiaľ výsadou profesionálnych značiek.